Äntligen dags, Stockholm Furniture Fair 2020 – Världens ledande event för skandinavisk design! För oss är det nu tolfte året på raken och vi ser fram emot ännu en fantastisk mässvecka.

Hållbarhet står i fokus på Dalform och betyder för oss två saker:
Att tillverka produkter som håller under lång tid i tuffa miljöer och att som företag arbeta med stor miljöhänsyn, låg miljöpåverkan och för ständiga förbättringar på miljöområdet.

Vi kombinerar hållbarhet med design och kan erbjuda anpassade förvaringar till de flesta miljöer så som skolor, badhus, gym, arbetsplatser och kontor. Vid vår fabrik i Säter har vi både moderna maskiner, effektiva tillverkningsrobotar, egna konstruktörer och hantverkskicklig personal som regelbundet tillverkar ”skräddarsytt”.

Vår kombination av manuellt hantverk och moderna tillverkningsrobotar gör det möjligt. Vi jobbar i nära samarbete med våra kunder och tror på samarbeten som varar i decennier.

Dalform – Högsta kvalitet – för god ekonomi och låg miljöpåverkan

Hjärtligt välkomna till oss så berättar vi mer, vi finns i monter A13:02

4-8 februari 2020
Tisdag 9-18
Lördag 10-17
Stockholmsmässan, Älvsjö

Torsdag kl. 14-18 så besöker Pontus Lindman oss som medverkat i Britains Got Talent, satt upp ”The Conspiracy” på Cirkus i Stockholm samt uppträtt i Kina, Storbritannien, USA mm.

Pontus bjuder på modern tankeläsning och suggestion, kombinerat med fingerfärdig magi och nervkittlande akter.

Du kan läsa mer om Pontus Lindman på hans hemsida, www.pontuslindman.com

Mer information:

Kontakta Claes så berättar jag mer:

Claes Borg
Marknad/Försäljning
0225-566 08
070-606 82 48
claes.borg@dalform.se