In English please
Skåp Rytmus

Fördelar med Dalform

Det fina med Dalform är att vi är så lätta att ha att göra med. Ett enkelt företag, med enkla lösningar som skapar möjligheter för dig, snarare än att låsa upp dig i fasta mönster och utseenden. Våra skåp är såklart den främsta fördelen, hur de är byggda och vilket värde de har på plats. Stryktålighet, säkerhet och bra design förenas i skåpen. En garanti för dig som kund att alltid kunna lita på skåpen som kommer från oss.

Dalform är ett namn som förpliktar. Form från Dalarna kännetecknas av hantverkarskicklighet och god design. För att skapa stilrena skåp av högsta kvalitet förenar vi detta arv med moderna material och tillverkningsmetoder. Den stabila grundkonstruktionen, med helsvetsad skåpstomme, har visat sig vara ett framgångsrikt och hållbart koncept.

Här är några av de fördelar som du får med Dalform.

  • Pianogångjärn är en smart lösning som garanterar lång livslängd och är underhållsfritt. Eftersom dörren kan öppnas i 180 grader förhindras samtidigt brytskador
  • Svetsad låsklinka. Vår stilrena bygelkonstruktion utan rörliga delar. Minimerar underhållet och är starkare än andra hänglåssystem
  • Stadiga dörrar med rundade hörn. 3 millimeter massivt stål och förstärkning på insidan
  • Stilren skåpstomme i ett enda stycke utan onödiga skarvar. Tillverkas i 1mm stålplåt som helsvetsas för största stabilitet.

Med oss så är hjälpen aldrig långt borta. Vi finns med dig hela vägen från beställning till montering, om du vill. Vi rekommenderar, förkastar och tipsar om hur du kan göra i din unika situation, ett uppskattat inslag i våra tjänster hos våra kunder. Med oss blir det svåra lättare än någonsin.

 

Fördelar med Dalforms skåp

 

 

Dalform