In English please

Information till arkitekter

Dalform erbjuder dig en möjlighet att vara kreativ. Med oss kan det stela, raka och kanske tråkiga omklädningsrummet eller skolkorridoren se helt nya möjligheter och variationer. Möjligheter som gör ditt arbete enklare och mer kreativt. Det finns många anledningar till att du ska ta kontakt med oss när du planerar för inredning och utformning av dessa olika miljöer. Här är några av dem.

Kvalitet

När du använder skåp från Dalform i inredningen så kan du känna dig trygg med att skåpen kommer hålla, länge. Skåpen byggs i högkvalitativ stålplåt, i absolut toppklass. Det betyder att du, i din tur, kan garantera dina uppdragsgivare en pålitlig, hållbar och snygg skåpinredning.

Design

Här på Dalform bryr vi oss om hur saker och ting ser ut. Vi är medvetna om att design och utseende är mycket viktiga saker när det gäller inredning och planering. Du har stora möjligheter att få olika typer av förvaring, med en mängd olika utseendemässiga detaljer. Det gör att du har friheten att designa dina skåp och förvaring som du vill, efter din bild av hur rummet utnyttjas på bästa sätt.

Säkerhet

Våra skåp är inte enbart vackra och tåliga, de är även designade för att kunna låsas på ett bra sätt. Tack vare innovativa lösningar på låsmekanismer och en grundstruktur som är solid är våra skåp en mycket säker garanti på att saker och ting förblir inlåsta.

Anpassning

Skåp från Dalform är också lätta att få på plats. Eftersom att våra skåp levereras skåp för skåp blir det lätt att montera dem på det sätt som passar rummet bäst. Det finns en stor frihet i detta för dig. Du låser inte upp dig på rad efter rad med skåp, snarare väljer du helt själv hur de ska monteras. Montage är givetvis något som vi på Dalform kan hjälpa dig med.

 

Argumenten för att välja Dalform som leverantör av dina skåp är med andra ord många. Vi är en pålitlig partner att ha med dig i ditt arbete. Hos Dalform kan du räkna med att få högkvalitativa produkter, snabbt och enkelt.

Dalform